No us podeu perdre el primer concert de THE GROW UP SINGING BAND, el nou grup de música per a tota la família que acosta als més petits a diferents estils i ritmes musicals, oferint-los l’oportunitat d’enriquir la seva cultura musical, així com a conèixer i experimentar els beneficis i els valors que aporta la música en el seu desenvolupament. Amb les seves cançons en castellà i anglès, THE GROW UP SINGING BAND ens ofereix gaudir i compartir la música amb tota la família.
Aquest concert comptarà amb la participació especial de la Dàmaris Gelabert, que interpretarà alguns dels seus temes més coneguts.

Eyeharp música amb la mirada, música sense barreres

L’Eyeharp és un projecte social que té per missió millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat mitjançant la música. L’EyeHarp és un instrument musical electrònic controlat pels moviments dels ulls o del cap. Combina un maquinari de seguiment ocular i un programa especialment dissenyat en una interfície totalment accessible i inclusiva que s’adapta al nivell de coneixement musical de cada usuari, permet modificar tant el número com la mida de les notes, escollir instrument musical, exercicis que proporcionen un aprenentatge a mida i tocar melodies.

Joel Bueno és el primer alumne d’Eyeharp i oferirà unes peces acompanyat a la guitarra per Èric Bueno

Artista convidada, Dàmaris Gelabert

Qui tingui un infant sabrà que moltes de les cançons que canta són de Dàmaris Gelabert, la pedagoga i musicoterapeuta que ha revolucionat la música infantil. La Dàmaris torna a la NauB1 a Taral·la apadrinant a Grow Up Singing, intervendrà en algunes cançons amb el grup.