Testimonis

Amb molta emoció i m’emporto experiències i notes per posar en pràctica amb els nens de 0 a 3 anys.
Moltes gràcies!

Montse Humanes

M’emporto diferents maneres de treballar, tipologies d’activitats variades, alguns recursos… He viscut un cap de setmana intens, productiu on hem compartir experiències.

Alba Aubach

Ha sigut una estimulació anterior al començament del curs. M’emporto que transmetre sensacions i fer-los vibrar la música és el més important, per als infants.

Lorena Ortiz

Agraeixo molt la iniciativa, els recursos i professionalitat que ofereix la fira. M’emporto idees, il·lusió i aprenentatges.

Eva Pecharroman

Ha sigut una experiència molt enriquidora. Jo he vingut a títul personal, sóc mare de dos peques, de 2 i 5 anys, però no estíc vinculada a la docència. M’emporto una motxilleta plena de sensacions i coneixements per a la meva família i per a mí mateixa.

Rosa Camps

Com un regal. Ha sigut adonar-me’n que tinc més recursos dels que em pensava i que simplificant i fent les coses divertides és com millor funcionen ele aprenentatges

Desirée Posedano

M’emporto idees, il·lusió, noves maneres de fer, etc.

Noemi Almansa

Moltes vivències amb recursos, eines, materials… que podré utilitzar en el meu dia a dia a l’escola. Motivació, alegria, joia de viure tot el que ens aporta la música

MªTeresa Costa

Una experiència molt enriquidora. Felicitats per l’organització!

Rita Díaz

Un recull d’experiències molt interessants

MªCarmen Galán
1 2 3 5