Testimonis

Ha estat una experiència genial i molt profitosa. És la primera vegada que vinc i m’emporto, a part de molts recursos i idees per treballar a l’aula, molta energia per poder començar i seguir aquest curs escolar.

 

Esther Gallart

M’emporto un bon recull d’idees i recursos. Inspiració i motivació. Estic impacient per posar en pràctica tot allò que he après.

Carles Santonja

Ho he viscut amb il·lusió d’haver recuperat les formacions presencials. Me’n emporto una motxilla plena de noves idees i recursos.

Meritxell Bascompte

M’emporto tots els aprenentatges musicals i les emocions sentides i expressades a través de l’art, la música, el moviment i la creativitat. Moltes gràcies per aquesta gran experiència!❤

Victoria Armengol

Una experiència musical molt enriquidora, repleta de vivències, sorpreses, alegries, energia…un moment de descoberta, coneixement i retrobament amb companys i companyes, però alhora un espai on poder relacionar-te i conèixer altres punts de vista i altres maneres de fer, nous materials. Recomanable 100%

Natàlia Gomila

M’ha encantat, ha sigut una experiència molt enriquidora. És una oportunitat que ens oferiu molt positiva i que fa que aquest bé tan preuat es pugui fer arribar a les escoles, i es clar, als infants. Gràcies!

Joana Cervelló

Amb moltes iniciatives i recursos nous, aprenentatges i metodologies molt interessants. Formadors un any més molts capacitats i experimentats.

Anna Fernández Pagès

Amb molta emoció i m’emporto experiències i notes per posar en pràctica amb els nens de 0 a 3 anys.
Moltes gràcies!

Montse Humanes

M’emporto diferents maneres de treballar, tipologies d’activitats variades, alguns recursos… He viscut un cap de setmana intens, productiu on hem compartir experiències.

Alba Aubach

Ha sigut una estimulació anterior al començament del curs. M’emporto que transmetre sensacions i fer-los vibrar la música és el més important, per als infants.

Lorena Ortiz
1 2 3 6