Objectius

Àfrica i la sabana: Seguint les bases de les metodologies musicals actives més influents i inspirats per la rítmica de l’Àfrica Negra i les harmonies del Berber, en aquest taller musical en família descobrirem melodies, ritmes i danses tribals que ens transportaran a l’essència del continent africà. Crearem un ambient d’experimentació i respecte on es reforçarà el vincle familiar i el desenvolupament musical i creatiu dels nadons, nens i nenes participants.

En aquest taller per a docents mostrarem recursos musicals que et permetran iniciar als teus nens i nenes en aquest llenguatge universal, sense necessitat de tenir coneixements musicals. Descobrirem les bases musicals amb les quals podràs comprendre el perquè de cadascuna de les activitats que proposem i sabràs com fer-ho de manera divertida i experiencial.

Continguts

Àfrica i la sabana: cançons, recitats i danses del nostre continent veí a través dels quals desenvoluparem les qualitats musicals i objectius presents en el currículum d’educació infantil.

  • Fonaments del nostre mètode musical.
  • Compassos dobles i triples.
  • La importància del cant i la transmissió oral.
  • Danses i balls inspirats en la música tradicional africana.