Judith Martín, Cosquillas musicales

És Llicenciada en Filologia Hispànica en la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria i Titulada Superior en Música en Interpretació en l’especialitat de Trompeta pel Conservatori Superior de Música de Canàries. Ha cursat el Màster en Formació del Professorat per la Universitat Internacional de València. Ha realitzat una beca Erasmus durant sis mesos en la Akademia Zas Glassbo (Eslovènia) amb Stanko Arnold i Juri Gradinski i ha participat amb la Big band de Akademia Zas Glassbo en el Festival de Ljubljana en 2013. S’ha format amb multitud de professors de trompeta com: Luis González, Reinhold Friedrich, John Miller, Pierre Dutot, Alejandro Castañeda, Kristian Steenstrup, Otto Sauter, Pierre Badel, Rex Richardson, Mark Inouye, entre altres.

Certificada com a professora de Música Primerenca de la Music Learning Theory de E. Gordon i Certificada en Rítmica Dalcroze.

Creadora i directora de “Cosquillas musicales”, segell a través del qual forma professorat, fa tallers en família, concerts didàctics i nom sota el qual es crea en 2020 la seva escola de música.

Ha participat en el I Simposi per a la Infància de Mèxic, 47th Intenational Trumpet Guild a Minneapolis i duu a terme concerts didàctics per a l’Orquestra Filármonica de Gran Canària en l’àmbit de música en família.

És compositora, creadora i intèrpret del seu primer CD “La Travessia” i l’autora i compositora del seu primer llibre “El Bolero de Llevar”, aquest últim premiat per l’editorial Babidi-*bú dins del LIBER 2022 com a millor llibre de música infantil dins de la secció “Música Maestro”.