Gerson Gelabert

Aquest multiinstrumentista, originari de Barcelona, és un llicenciat en Música Moderna i Jazz per l’ESEM Taller de Músics de Barcelona. Durant més d’una dècada, s’ha dedicat principalment a la música gòspel, actualment dirigint diversos cors de gòspel com Mas Gòspel (BCN), Roc&Gospel (Roca del Vallès), Cor Gòspel Cardedeu, Cor Gòspel Llinars, En Clau de Gòspel (Vallromanes), Cor Gospel Àgora (Sabadell), Gospel Experience Barcelona, Cor Gospel l’Amistat (Premià de Mar) i G de Gospel.

Com a compositor d’aquest gènere musical, aviat podrem gaudir del seu primer treball discogràfic en col·laboració amb els seus cors. La música ha estat una constant a la seva vida, compartint amb ella la seva fe i esperança des de la infància. Juntament amb la seva dona Gilmarí Gerena, han publicat tres àlbums amb el seu projecte personal GG (NeoSoul).

A més de ser arranjador, productor musical i compositor per a diversos artistes i projectes publicitaris i cinematogràfics, la seva passió per la interpretació ha estat clau en la seva carrera, destacant-se com a cantant i doblador en pel·lícules com Chicken Little, Ice Age 2, Trolls, Rio2, Brave, The Hobbit, Frozen, entre altres.

Amb una dilatada trajectòria i un alt nivell de professionalitat, és un veritable amant de la música.

Tallers a tara·la 2024