Anna Català

Certificada com a professora d’Educació Musical Primerenca de 0 a 3 anys per l’Institut Gordon. Titulada com a CMT (Certified Master Teacher) de la tècnica vocal Estill Voice Training System. Titulada en la teràpia energètica de polaritat. 

Ha realitzat estudis de jazz i música moderna a l’escola “Blue Train” de Sabadell i posteriorment a l’escola “Taller de músics de Barcelona”. Ha estudiat veu amb professors com ara Helen Rowson, Errol Woisky, amb la foniatra Cori Casanovas, Paul Farrington, entre d’altres. He fet el curs de “Voces curanderas” amb Alexandra Ostos. 

També s’ha endinsat en el món de la improvisació vocal amb Xevi Garcia i Luciana Souza. Ha rebut classes de dansa amb Anna Agustí, Aixa Guerra, Teresa García, Rous Baltrons, entre d’altres.

Ha donat classes a vàries escoles de música, com ara l’escola d’art dramàtic EÒLIA i AULES. 

Cofundadora de “Cantem en familia” amb el que van gravar un disc “Axuxé axuxà” el 2017 amb músics com ara Guillem Aguilar, Xavi Lozano, Aleix Tobies i Mario Mas. Amb “Cantem en família” ha dissenyat i participat en l’espectacle familiar “Axuxé axuxà” 

Ha compartit escenari amb músics com ara: Joe Smith, Dani Pérez, Joan Díaz, Gorka Benítez, Benet Palet, Guillermo Klein, etc. Ha inaugurat i participat en diferents festivals de jazz, com ara: III setmana de Jazz de Sabadell, festival de “jazz na praça da erva de Viana do castelo” (Portugal) del 2000, inauguració del festival de blues de Cerdanyola del 2000, festival de jazz de Terrassa, festival de veus de Birmingham, Detroit i Florida, etc. 

Ha format part del grup vocal cOda durant 12 anys, amb el qual va grabar el disc “cOda Eclèctic”. També ha liderat el grup de jazz-brasil amb arranjaments propis “Anna Català i Josep Mª Merseguer”. Ha format part del grup del taller de músics “the taller singers” i del grup “Cromo morphos” liderat per la saxofonista i compositora Marina Vallet amb qui també ha gravat un disc. Ha col·laborat en els discos del bateria Joe Smith i el guitarrista Pere Soto.

Fundadora del projecte artístico pedagògic “La tribu canta”. On, actualment imparteix tallers de música en família i comparteix l’espectacle “Per acaronar el nostre món emocional” de La tribu canta.