Alba Pujol

Pedagoga musical, música i cantant, especialitzada en els camps de l’educació musical primerenca, les pedagogies actives i la veu creativa. Investiga, assessora i acompanya processos d’aprenentatge musical i expressió i creació artística al llarg de la vida.

Professora del Departament de Pedagogia de Musikene (Centre Superior de Música del País Basc) i professora associada de la UB (Universitat de Barcelona), formadora de l’IGEME (Instituto Gordon de Educación Musical España) i docent de l’Escola Municipal de Música de Mataró.

Titulada Superior en Pedagogia musical a l’ESMUC i Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UAB. Postgraduada en Arts escèniques i Educació (Institut del Teatre). S’especialitza en la Music Learning Theory de E. Gordon, certificant-se als Estats Units (University of South Carolina i University at Buffalo). També és certificada pel San Francisco International Orff Course.

Com a formadora internacional, imparteix cursos i conferències al voltant de l’educació musical i la primera infància per Catalunya i arreu de l’Estat, així com per l’Amèrica Llatina (Colòmbia, Perú, Costa Rica i Brasil).

És coautora dels llibres Jugant amb la música-Bebès i Jugant amb la música-Nenes i nens, editats per IGEME.

Formadora de l’IGEME i docent de l’Escola Municipal de Música de Mataró. Investiga i acompanya processos d’aprenentatge musical i d’expressió i creació artística al llarg de la vida.

Tallers a tara·la 2022