Us presentem el primer cançoner d’ukelele pensat per als infants més petits, amb cançons especialment triades per puntejar i rasguejar amb les cordes a l’aire o amb un sol dit.
El repertori que hi trobareu son cançons tradicionals i d’altres de pròpia creació, compostes amb la intenció d’omplir el buit existent específic per a l’aprenentatge de l’ukelele en català. Els àudios adjunts amb el codi QR us ajudaran a conèixer-les i aprendre-les més fàcilment.

Les melodies per a puntejar es presenten, d’una banda, amb partitura i tabulatura per als més grans, i d’altra, amb el text i cercles de colors que permetran als més xics fer una lectura adaptada molt visual i senzilla.
A les cançons per a rasguejar trobareu els diagrames dels acords més fàcils amb què podeu acompanyar-vos amb l’ukelele, ja que només necessitareu un sol dit, o fins i tot cap!

Us recomanem que aneu combinant cançons de punteig i de rasgueig indistintament, i sobretot que, tant si les toqueu a casa com a l’escola, en família o amb els amics, us acompanyin per cantar plegats i gaudir sense parar!

Violant Olivares & Eduardo Hernández

Mestres de música, Llicenciats en guitarra i apassionats de l’ukelele, toquen plegats a l’ensamble de música llatinoamericana En Clave de Son, amb l’Orquestra de Guitarres de Barcelona i co-dirigeixen Cuicacalli Espai de Música. Combinen la seva tasca docent amb tallers de música en família, formació de professorat i cursos d’ukelele.
Són els autors del conte musical il·lustrat “Amb el cor content, l’ukelele tocarem” i del cançoner “Ukelele per a mans menudes”. Junts han dissenyat els continguts de la plataforma Kunde School d’aprenentatge de l’ukelele per a l’alumnat de Primària i Secundària, i el projecte “Ukelelé, ukelelà! Cantem i toquem sense parar!”, amb la il·lusió de poder acompanyar molts docents en la seva introducció a les escoles.Capa Publisher

Joan Capafons musicoterapeuta, crea el segell Capa Publisher

L’objectiu com a editorial a curt termini és poder oferir recursos pedagògics musicals per tal de fomentar l’amor i l’aprenentatge de la música.

A llarg termini vol publicar totes les temàtiques referents a com l’art millora la vida de l’ésser humà, sempre des d’un punt de vista científic i rigorós.

El llibre de partitures per a ukelele  Ukelele per a mans menudes de Violant Olivares & Eduardo Hernández és un dels recursos pedagògics musicals més excel.lents que hem pogut avaluar en la nostra editorial. Un recurs perquè els més menuts comencin a descobrir l’ukelele soprano tot llegint la proposta de partitures que ofereix el llibre. Partitures de colors seguint la codificació de cordes que podeu adquirir en qualsevol comerç local d’instruments de música.