Un dels projectes musicals de Pim Pam Sons i que us presentarem en aquesta edició de Taral·la, són les nostres obres de teatre musical i contes cantats pensats per a portar l’acció escènica i social a les aules i que l’alumnat esdevingui el principal protagonista dalt de l’escenari.

Us descobrirem el material, escoltarem i…qui sap, potser fins i tot cantarem algunes de les cançons de les obres. Propostes escèniques que, com veureu, van acompanyades d’un treball interdisciplinari, perquè l’acció transformadora no només quedi dins les aules de música.

 

 

 

 

Laura Arnal

Mestra de Primària, especialista de Música i de l’àmbit artístic. Creadora, activista i ARTivista. L’educació, la música i les arts bateguen en mi des de ben petita, són el meu motor. He treballat fent música amb petita infància en escoles de música reglades i com a mestra a l’escola ordinària. M’agrada continuar formant-me per portar els meus projectes més enllà i és per això que estic realitzant un màster en Estudis de Gènere.Júlia Pulpillo

Mestra de Primària amb l’especialitat de Música i amb formació professional de dansa clàssica, contemporània i jazz. El cos és un gran vehicle de comunicació, un dels llenguatges que sovint ens van arrabassant i que és tan ric que només puc pensar en no deixar mai de cultivar-lo. En mi i en la canalla amb qui tinc la possibilitat de compartir l’aula.