Aplicacions de tota mena per a jugar, experimentar i/o aprendre música n’hi ha a cabassos. No obstant, que aquestes tinguin en compte el grup són figues d’un altre paner.

L’equip de tecnologia de l’Escola d’Arts en Viu del Prat de Llobregat presentarà diferents propostes on la tecnologia, la música i el petit grup són la pedra angular de les seves investigacions.

Ferran Castanyer i Albert Burcet

Ferran Castanyer: Graduat en pedagogia en l’especialitat de violí per l’ESMUC. Professor de l’Escola Arts en Viu del Prat de Llobregat, La Llagosta i part de l’equip de tecnologies de l’EAV. Apassionat de la programació i maker per naturalesa i convicció.

Albert Burcet: Professor de música moderna i part de l’equip de tecnologies a l’EmmeP, que té com a objectiu l’ús creatiu de la tecnologia dins l’ensenyament de la música. Professor de formacions en Ableton Live per adolescents i docents en general. Amb més de 22 anys d’experiència en el món de la docència i 25 anys sobre els escenaris, és llicenciat en interpretació de teclats de la música moderna. Músic de sessió amb diverses formacions, amb estils des del jazz a l’electrònica, passant pel pop. En molts dels projectes ha estat l’enllaç entre els músics i el tècnic de so a nivell electrònic, a més de ser l’encarregat de crear les textures per les formacions.