Quina és la meva metodologia. Les raons i els aspectes filosòfics de  la meva manera de treballar: l’oïda interna, la importància del cant, la memòria, l’escolta, la imitació, la improvisació, els inicis de l’aprenentatge instrumental, el treball en grup…,tots aquests i altres aspectes formen els continguts de  la meva metodologia, tot al servei de l’aprenentatge del jazz de la manera més natural i motivadora i dels valors més enllà de la música: solidaritat, respecte, esforç, concentració, aprendre a compartir i delegar, aprendre a liderar i també a formar part d’un tot, amb energia positiva, il·lusió i passió.

Joan Chamorro

JOAN CHAMORRO (saxofonista, clarinetista i contrabaixista. Fundador i director de la Sant Andreu Jazz Band).

Estudia la carrera clàssica de saxofon en el Conservatori de Barcelona amb el professor Adolfo Vendes i paral·lelament obté el títol de Grau Superior el Taller de Musics de Barcelona. Ha impartit Masters classes en escoles i conservatoris de tota Catalunya,  la Comunitat Valenciana , Zaragoza, i també en Medellín-Colombia, Polònia (University of Zielonagora ), Marciac ( França), Estocolm ( Suècia) Mexico DC etc, presentant el seu projecte SANT ANDREU JAZZ BAND (una manera diferent d’aprendre música).

Forma part de la Big Band del Taller de Músics. Col·labora amb la Big Band de Bellaterra, La Big Band de John Dubuclet, la Big Band Jazz Terrassa, Perico Sambeat Bigband, el supercombo de Eladio Reinon-Tete Montoliu, Orquestra de Ràdio Televisió Espanyola, acompanya a Manhattan Transfer i Steve Wonder etc.Treballa en diversos projectes amb l’Orquestra del Teatre Lliure. Durant un any va col·laborar amb el grup de teatre “Els Comediants” amb qui va actuar en festivals de ciutats com Nova York, Santiago de Xile, París, Venècia .

Toca en la majoria dels festivals del país  així com en festivals de França, Alemanya, Polònia, Anglaterra, Itàlia, Suïssa, Suècia, Japon, Sudafrica, Brasil i un llarg etc

Ha treballat amb músics de gran renom com : Slide Hampton, Scott Robinson, Jon Allred,  Tete Montoliu, Frank Foster, Gary Smulyan, Dick Oatts, Bebo Valdes, Ralf Lalama, Nicholas Payton , Teddy Edwars, Frank Wess, Jessy Davis, Dennis Rowland, J. María Farras, Perico Sambeat, Lluís Vidal, Randy Brecker, Carmen Lundy, David Mengual, David Xirgu, Mike P. Mossman, John Mosca, Bart Van Lier, David Allen , Bobby Shew, Judy Niemack, Lew Tabakin etc.

Compta amb més de 20 Cd’s produits i realitzats per ell mateix. 8 Volums de la seva Colecció Jazzzing com a director de la SAJB i més de 50 discos nacionals i internacionals com a sideman. Té una película amb la SAJB “A film about kids and music” ( Ramon Tort direcció)  que ha estat premi a la millor película documental musical Nacionali ha rebut 14 premis nacionals e internacionals. Tanmateix ha estat guanyador de nombrosos Premis i en moltes edicions : Premis JAÇ, Premis Arc de la Música, Premis Enderrock, Premis Altaveu, etc.