Us presentem un recull de cançons de Nadal que parlen de les tradicions, l’alegria de compartir, de la natura i dels moments plens de màgia que vivim durant aquestes festes amb infants.
Són cançons originals de diferents autors. Unes són més melòdiques i altres són cançó-jocs que ens permeten fer coreografies, tocar amb instruments inventats, representar el text o muntar petites instrumentacions.
Al voltant de cada cançó, hem desenvolupat una o diverses propostes didàctiques per a fer a l’aula. A la vegada, també poden ser el repertori o part del repertori del concert de Nadal que es prepara a les escoles.

 

 

 

Aina Plans

Nascuda a Artés (Barcelona). Estudia al Conservatori de Música de Manresa i és graduada en el Bachelor de Rítmica Dalcroze al Conservatori de Bellaterra. Paral·lelament realitza els estudis d’Arquitectura Tècnica la Universitat Politècnica de Catalunya.

Estudia el Grau Superior de pedagogia de la Música i el Moviment a la Universität der Künste de Berlín i imparteix classes de música i moviment per a nadons i infants en diferents centres de la ciutat.

A Catalunya, participa activament en la creació i execució de projectes artístics educatius relacionats amb la música i el moviment. Ha realitzat diferents cursos de formació musical a l’Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra i a l’Associació Orff-Schulwerk de Finlàndia, entre d’altres. Ha adquirit experiència professional en diferents centres musicals, entre ells l’Aula de Música d’Avinyó, Santa Maria d’Oló, el Conservatori de Bellaterra El Musical i l’Escola Luthier de Barcelona.