L’Anna Roig Dolz ens presentarà el material “La Nana i l’avi Papet”, un conte musical adreçat a famílies amb infants de fins a 6 anys que ens convidarà a endinsar-nos en el món dels seus dos personatges. A través de les cançons del conte ens proposarà activitats de música i moviment, així com altres recursos adreçats tant a pares com a mestres.

Material adreçat a professionals que treballen amb nens de fins a 6 anys.

 

Anna Roig

Titulada Superior en Pedagogia musical per l’ESMUC, en piano per l’Acadèmia Marshall i formada en el Mètode Jacques-Dalcroze per l’escola Joan Llongueres de Barcelona. Especialista en l’etapa 0-6 i en música durant l’embaràs. Educadora de Massatge Infantil per l’AEMI i facilitadora de Cant Prenatal segons el mètode M. L. Aucher.

És coautora del disc Massatge amb cançons (Tot Sona Records) i del CD-llibre Voooox!, produït per L’Auditori: Educa.

Professora de música i moviment, piano i llenguatge musical a diverses escoles de música i escoles bressol. Tallerista dels tallers familiars vinculats als concerts educatius de L’Auditori de Barcelona. Formadora de formadors, col·labora amb l’empresa Tot Sona i amb el Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona realitzant formació a mestres arreu d’Espanya.

Directora i creadora del projecte Creixendo: Estimulació Musical i Sensorial per abans i després de néixer, i del projecte Embarassades i nadons a L’Auditori de Barcelona, a través dels quals desenvolupa la seva tasca creativa realitzant tallers i concerts per a embarassades i nadons.