Una Unitat Didàctica de Música i Moviment plantejada a partir d’una única temàtica, Els Esports. Tota la seqüència d’activitats que s’exposen giren entorn d’aquest tema. A partir del joc simbòlic els alumnes es converteixen en mini-esportistes, duent a terme unes jornades esportives musicals, divertides i saludables.

Aquest projecte consta de 28 músiques originals compostes per Ana Quílez i Estêvão Marques. Inclou cançons, músiques instrumentals i versions de temes clàssics.

Està pensada per a realitzar-la amb nens d’Educació Infantil i Primària.
Es poden dur a terme en classe de música, psicomotricitat, educació física, o bé a casa amb la família i amics.

 

Ana Quílez

Titulada Superior en piano i en Pedagogia Musical per l’ESMUC. Master en Recerca en Musicologia i Educació Musical per la UAB.

Formada en Dalcroze per l’escola Joan Llongueres de Barcelona i la Universitat Carnigie Mellon de Pittsburgh,EUA. Formada en Orff per la San Francisco School d’EUA i en metodologia Willems per l’escola Joan Llongueres de Barcelona.

Ha impartit nombrosos cursos de formació per al professorat en la República Txeca, Mèxic, Argentina, Colòmbia, Perú, Brasil i en diferents centres de la geografia espanyola.

Actualment és professora de Música i Moviment a l’escola municipal de música de Sant Boi i pianista acompanyant de dansa en l’IEA Oriol Martorell de Barcelona. Integrant del grup infantil MENDALERENDA i autora del llibre “La Fiesta de Disfraces” Bellaterra Música Ed.