La cançó pot esdevenir una eina transversal d’aprenentatge. En aquesta presentació us donarem a conèixer el nou disc que hem editat: Do re mi fa flor. La primavera en cançons, i algunes idees per treballar-lo a l’aula.

El CD està format per 10 cançons de nova creació d’estils molt variats i les seves bases instrumentals, i és obra de Sergi Esparza i Ferran Andechaga. Hi podem trobar un tango, una cúmbia o una sevillana, entre d’altres, i les lletres tracten temes relacionats amb la cultura catalana (com la tradicional mona de Pasqua, la Patum de Berga, l’Aplec del Caragol de Lleida, Santa Jordina…) o també temes sobre la natura relacionats amb aquesta estació de l’any, com la pol·linització de les abelles o les migracions d’ocells.

Material per treballar amb alumnes d’educació primària. CD adreçat a famílies amb infants de fins a 12 anys i mestres de música.

Marta Amigó i Maria Tarès

Marta Amigó: Mestra d’educació musical i llicenciada en Història i Ciències de la Música. Membre de l’editorial La Musca. 

Maria Tarès: Llicenciada en filologia hispànica, exerceix com a professora de secundària. Membre de l’editorial La Musca.