“La Nana i l’avi Papet descobreixen l’Alícia” és el segon volum de la col·lecció de contes musicals de Creixendo. Dedicat a la pianista Alícia de Larrocha, aquest volum està creat amb l’objectiu d’apropar als infants la figura d’una de les pianistes més importants del segle XX.

És un disc musical que s’acompanya d’un conte il·lustrat, igual que l’anterior volum “La Nana i l’avi Papet”.

L’autora, és la Nana quan era petita i l’avi Papet era el seu avi. A més a més, es va formar pianísticament a l’Acadèmia Marshall, on va rebre classes magistrals de la mateixa Alícia i on, posteriorment, va formar part de l’equip de professors. Així doncs, és un projecte molt personal, el qual ha volgut dedicar a l’Alícia de Larrocha, tant pel vincle amb ella com per ser un dels actes inclosos en la celebració del centenari del seu naixement.

 

 

 

 

Anna Roig Dolz

“Sempre he estat convençuda del poder de la música, segurament perquè a mi m’ha acompanyat des de ben petita”.

Pedagoga musical i pianista, especialista en el Mètode Jacques-Dalcroze, en l’etapa 0-6 anys i en música durant l’embaràs. Educadora de Massatge Infantil. Coautora del CD “Massatge amb cançons” i del CD-Llibre “Voooox!” de l’Auditori:Educa.

Autora dels contes musicals “La Nana i l’avi Papet” i “La Nana i l’avi Papet descobreixen l’Alícia”. Professora de música i moviment, piano i llenguatge musical a diverses escoles de música i escoles bressol.

Formadora de formadors, col·labora amb l’empresa Tot Sona i amb el Servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona realitzant formacions arreu d’Espanya.

Directora i creadora del projecte “Embarassades i nadons” de L’Auditori de Barcelona i de “Creixendo” (estimulació musical i sensorial per abans i després de néixer), a través del qual comparteix la seva filosofia de treball impartint cursos, tallers i espectacles per a escoles i famílies.