Anna Amigó ens explicarà tots els secrets que s’amaguen a dins l’arpa, un instrument molt especial i singular. Durant el taller ens explicarà què és, com sona i què pot fer. A més ens parlarà del seu conte “Em dic Arpa”, una història pels petits (i grans) de la casa. Si teniu ganes de descobrir i veure una arpa de ben a prop, no hi falteu!

 

 

 

 

Anna Amigó

L’Anna és una multiinstrumentista i compositora de l’Espluga de Francolí.

Com a arpista i cantant lidera el projecte “El Cançoner R-evolucionat”, donant una nova veu als personatges femenins del cançoner popular català. A nivell internacional, ha actuat al Festival Internacional d’Arpa de Noia i la revista belga FOLK li dedicà la portada i entrevista principal de desembre 2022.

També apropa l’arpa als més petits a través de tallers musicals per a centres educatius i a través del seu conte “Em dic Arpa”, editat per La Musca.

Donar visibilitat a l’arpa i normalitzar-la és una de les seves finalitats. És per això que també participa a altres projectes de diferents estils i públics com ‘A l’Ombra del Pessebre’, amb la titellarie Mercè Framis i el tenor Raül Poblet, o ‘Enyor’, amb l’actriu i ballarina Irene Benavent i el DJ Marco Ecléctico.