Presentació del llibre+cd per a mestres que treballen amb infants fins a 3 anys d’una proposta de música per a nadons inspirada en la figura de Pau Casals i el Violoncel.

Júlia Pérez

Violoncel·lista de Barcelona, ciutat on va cursar dos graus universitaris: Violoncel al Conservatori del Liceu i Història de l’Art a la UAB.
El seu interès per la pedagogia de l’instrument la va encaminar al Mètode Suzuki, obtenint el certificat de màxim nivell amb A. López a Madrid i amb R. Rivera i C. Latil a Lyon (França).
El 2014 s’endinsa en l’aventura de fer música per a nadons tot realitzant la formació Suzuki Early Childhood Education a Luzerne (Suïssa) amb D. Jones.
Actualment imparteix classes de violoncel i coordina el projecte Sumistrings a SUMI Suzuki Music Institute de Barcelona. És professora de violoncel i directora de les orquestres de corda de GRESOL International-American School.
Comparteix sessions familiars de música per a nadons, tot creant músiques i experiències en diferents formats.
Ha donat classes de violoncel a diversos workshops internacionals: CelloFest (Regne Unit, 2013), Bellaterra (2012, 2014 i 2016) i al Curso Nacional del M. Suzuki (Màlaga, 2014).
Ha impartit diferents cursos de formació per a educadors a Barcelona (2018) i Agramunt (2019).
Com a violoncel·lista ha estat membre fundador de l’OCT 48. Actualment col·labora en projectes pluridisciplinars i és membre de MIS (grup que fusiona poesia i improvisació lliure en l’entorn del Soundpainting).