Des de la finalització de l’àlbum Un hivern de colors l’Anna Llopart i en Xavi G. Cabré, han treballat en un nou projecte Desitjos de colors. Han creat 10 temes originals en català destinats al públic infantil i familiar. La temàtica de les cançons tracta sobre les coses que agraden als nens i els seus desitjos, les seves il·lusions. Són 10 peces d’estils que van de la bossa-nova al reggaeton, passant pel swing i la salsa, i que estan interpretades per una banda de 12 músics.

L’edició especial inclou CD, llibre de partitures i dibuixos per pintar basats en les il·lustracions d’Imma Mestre.

 

 

Anna Llopart i Xavi G. Cabré

Anna Llopart:

Mestre de música i cantant.

Des de joveneta ha participat en diverses agrupacions musicals com a vocalista, mentre s’anava formant en cant modern. Durant tot aquest temps ha realitzat gravacions de veu en falques de publicitat i ha estat cantant de sessió en  projectes discogràfics, així com també ha composat i enregistrat la seva veu en curtmetratges. Juntament amb el Xavi, l’octubre de 2016 va publicar el seu primer disc de nadales en català Un hivern de colors.

En aquest disc, ha creat les lletres i melodies de les cançons i les ha interpretat amb la seva veu.

Xavi G. Cabré:

Productor musical i pianista.

Ha realitzat diferents composicions de bandes sonores per a TV i curtmetratges, falques publicitàries, arranjaments per a cantants i orquestres. S’ha dedicat a la producció discogràfica, per artistes d’àmbit estatal i ha participat com a músic en diverses gires en el camp del pop, rock i rumba catalana. Juntament amb l’Anna, l’octubre de 2016 va publicar el seu primer disc de nadales en català Un hivern de colors.

En aquest disc, ha realitzat la producció i els arranjaments de les cançons i ha gravat els teclats.