DÀMARIS GELABERT– Els seus temes tenen un alt contingut pedagògic, de projecció de valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i unes melodies fàcilment enganxoses que s’han popularitzat per les escoles i famílies amb els més menuts com a protagonistes. Una recepta infalible per acostar l’amor a la música de ben petits.

La Dàmaris presenta el seu repertori més conegut acompanyada de quatre músics (baix, bateria, guitarra i teclats) i dues coristes. Un concert ple de ritme perquè tota la família pugui cantar, ballar i gaudir d’aquestes divertides cançons que molts nens i nenes canten diariament.

BRODAS BROS– Hipstory,  és un espectacle lúdic i didàctic, una barreja entre hiphop amb història de la dansa i de la música (1960-avui). A través d’explicacions, coreografíes i gags humorístics, tres ballarins i un músic us mostraràn les diferencies entre el poping, el locking i el b-boying. També parlarme del beatbox, del scratch, de la música funk ( James Brown, Cool & The Gang)… i inclúns faran participar el públic en diverses ocasions.