WEB

Sota el projecte dels Patinautes, els tres viatgers interestel·lars que, amb els seus patinets voladors, naveguen per l’espai a la recerca d’espectacles. El Teatre Auditori de Granollers, la Casa de Cultura Sant Francesc, Llevant Teatre, la Sala de Concerts Nau B1 de Roca Umbert i el Teatre Auditori Can Palots, els cinc equipaments que formen part d’Escena grAn, ofereixen una cartellera d’espectacles i concerts familiars completa, variada i per a totes les edats.

Taller de manualitats gratuït d’Escena grAn

Les famílies podran visitar la parada dissabte 17 de setembre, en horari de 10 a 14 i de 16 a 18.30 h, per descobrir la nova programació familiar de tardor al Teatre Auditori de Granollers, la Sala Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, la Roda d’Espectacles Infantils i el Teatre Auditori Can Palots. Com a novetat, Escena grAn oferirà un taller de manualitats totalment gratuït a càrrec de l’empresa Talleret Craft entorn a les arts escèniques. Així, de les 11 a les 14 h, grans i petits podran construir plegats la seva pròpia titella i escenificar la seva història en un teatrí instal·lat a la mateixa parada i decorat amb els personatges de la programació familiar: la Pati, el Nau i el Ta. A més de participar en el taller, els infants podran pintar i construir la seva pròpia màscara de Patinautes i pintar el pastís d’aniversari del Teatre Auditori de Granollers, que aquest 2022 ha celebrat 20 anys.

L’estand oferirà també la possibilitat de comprar el llibre Més enllà dels miralls del Teatre Auditori de Granollers, el conte que, de forma divertida i amena, explica el procés de creació d’un espectacle.

Sorteig d’entrades pels espectacles familiar!

Escena grAn sortejarà 16 entrades per a la nova programació familiar entre totes les persones que pengin fotos a Instagram de la jornada amb el hashtag #firapatinautes i l’etiqueta @escenagran. Entre tots els participants triarem les 4 fotos més divertides i aquests 4 guanyadors/es es faran amb 4 es faran amb 4 entrades per l’espectacle que triïn de la nova programació de setembre a gener.