Un duet amb una sonoritat diferent, nova i original. daBUMBUS neix a Barcelona però viatja per tot el món a través de la seva música, amb el seu so i les seves cançons. Des del jazz a la música brasilera, als boleros i cançons que queden totes recollides i properes unes a les altres per la sonoritat que creen tant única, amb la seva complicitat y saber fer. Versàtils cadascú amb el seu instrument i amb la barreja d’altres instruments que apareixen sense que t’ho esperis, banjo, guitarra, cavaquinho, trompeta i les veus. Concerts “acústico/elèctrics”, frescos i únics!

Antony da Cruz – Nascut a São Paulo (Brasil), baixista i contrabaixista. Després d’uns anys viatjant i tocant pel món, s’instal.la a Barcelona. S’el pot veure en diferents formats i grups tocant jazz i música brasilera. Durant la seva carrera ha tocado amb artistes de renom com Seamus Blake, Criollo, Gilberto Gil, Fabiana Cozza, Luciana Melo.

Marta Roma – violoncel.lista i cantant versàtil, ha actuat arreu del món i amb artistes com Gary Burton, A.R Rahman, Susana Baca, Jarabe de Palo, etc. Viu 5 anys a Boston on obté el grau i el màster a Berklee College of Music. De tornada a Barcelona treu el seu primer disc “Per sempre” i segueix la seva carrera internacional d’intèrpret i educadora.