Professionals i estudiants

indicacions per gaudir al màxim de la fira

Com a professionals o estudiants de la música i/o l’educació gaudireu de dos dies pensats en l’aprofitament màxim de tot el que s’ofereix.

En els temps de descans podreu gaudir tant de l’animació en els carrers de Roca Umbert com dels expositors.

Dissabte

És el dia amb les famílies i per tant dels tallers.

A la tarda, mentres les famílies gaudeixen d’un triple concert, tots nosaltres veurem les presentacions.

Diumenge

Diumenge es faran totes les xerrades teòriques sobre les pràctiques realitzades als tallers de dissabte. Us recomanem l’assistència a totes encara que no hagueu assistit al taller corresponent

TALLERS
Tots els tallers tenen una durada de 60 minuts.

Només podreu assistir a 4 tallers d’un total de 6, i haureu de marcar-nos les vostres preferències després d’haver fet efectiva la vostra participació.

PRESENTACIONS
Totes les presentacions tenen una durada de 30 minuts.

Només podreu assistir a 3 presentacions d’un total de 10, i haureu de marcar-nos les vostres preferències després d’haver fet efectiva la vostra participació.

TEORIA
Diumenge s’impartirà la part teòrica de tots els tallers pràctics que s’hauran fet dissabte. Tot i que no hagueu pogut assistir a la part pràctica, us recomanem que assistiu a totes.

IDENTIFICACIONS
Us esperem dissabte 24 a les 9 del matí. Heu de ser puntuals per tal de poder rebre la vostra polsera identificativa que us donarà accés a tot.

MATERIAL
Com a participants, la Fira us proporcionarà material per a un òptim seguiment dels tallers i les presentacions.

DINAR
Al setembre rebreu un correu on podreu escollir i pagar pel vostre dinar abans de la fira. A més a més hi haurà servei de bar i foodtrucks. La nostra recomanació per a tots els que assistiu als tallers de formació, és que demaneu el menú a través del correu electrònic que us enviarem per tal de reprendre els tallers en l’horari previst.

CRÈDITS DE FORMACIÓ
Activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Tot això per només 60€