Estêvão Marques

Investigador de poemes musicals…

Graduat en Música, en la Facultat de Sao Paulo, Brasil, Investigador del folclor i la cultura popular brasilera. Professor en el Curso Internacional The San Francisco Orff Course en EEUU. Ha impartit tallers arreu del món, Turquia, Colòmbia, Uruguai, Holanda, Itàlia, Tailàndia, Finlàndia, Noruega, Taiwan, Espanya, Argentina i per tot Brasil.

Va dur la direcció del programa de ràdio “Muitas coisas poucas palavras, a arte de ensinar e aprender” de Francisco Marques (Chico dos Bonecos).

Investigador de les culleres percussives arreu del món i autor de “Colherim” (un llibre que ensenya a tocar ritmes brasilers convertint la cullera en un instrument de percussió.

Autor del llibre “Brasil for Children” (llibre+CD amb 30 cançons) i autor de la col·lecció “Historias que cantam” (Contes cantats) guanyadora del premi del Departamento de Educación del Ayuntamiento de la ciudad de Sao Paulo. Coautor dels nou llibres “Brincadeiras e Brincadeirinhas Musicais Palavra Cantada”, obtenint el reconeixement per les seves idees innovadores en el món de l’educació artística.

Membre del grup infantil “Grupo TRIII”. Com a músic ha tocat amb el grup infantil “Palavra Cantada”, Chico César, Antonio Nobrega i amb el grup de percussió corporal Barbatuques.

Des de l’any 2001 ha estat professor de l’ “Instituto Brincante” de Sao Paulo i de diverses escoles de la mateixa ciutat.

Música i cuina – “Els sabors de la música”

Es tracta d’una trobada amb el món creatiu i saborós dels nens.

Conferència “El viatge del Joc”

Anem a vivenciar els jocs que van trencar les fronteres i van arribar a altres continents.